Skip to main content

Software call center

Optimitza les teves campanyes comercials i fes créixer el teu negoci 

Impulsa la productivitat del teu negoci amb el nostre software de call center, ideal per a empreses que realitzen campanyes telefòniques, enquestes o recobraments.

Gaudeix d’un software de call center fàcil d’utilitzar, sense necessitat d’instal·lació i amb una implementació ràpida. Augmenta la teva eficiència amb marcadors automàtics que optimitzen el temps dels teus agents i maximitzen els resultats de les teves campanyes.

call center software

Què t’ofereix el nostre Call Center?

Gaudeix d’un software de call center dissenyat especialment per a empreses

  • Millora la productivitat amb el marcador progressiu i predictiu
  • Disposa d’un guió de vendes personalitzable
  • Grava totes les teves trucades i emmagatzema-les fins a 720 dies
  • Envia campanyes d’SMS efectives
  • Accedeix a les dades i a l’històric de les comunicacions amb el client
  • Envia emails des de la fitxa del lead amb plantilles personalitzables
  • Consulta les estadístiques del rendiment i informes personalitzables
  • Assegura el compliment legal amb la integració de la llista Robinson
  • Bloqueja trucades sortints i crea una blacklist
call center

I a més amb el software call center…

Realitza campanyes i millora la teva atenció al client amb WhatsApp

Gràcies a la integració del servei de Call Center amb WhatsApp, ara pots oferir als teus clients un nou canal de comunicació perquè es comuniquin amb tu i, a més, realitzar campanyes sortints de missatges a través de WhatsApp. Això et permetrà enfortir la comunicació amb els teus clients i construir experiències excepcionals que impulsin el desenvolupament de la teva empresa.

Call center
software para call center
Call center
software de call center

Optimitza el teu Call Center amb els marcadors que prefereixis

El nostre software de call center ofereix tres tipus de marcadors: progressiu, predictiu i robot call, així com diversos mòduls per a gestionar eficaçment el teu call center.

  • Marcador predictiu per a software de call center: Aquest sistema realitza múltiples trucades al mateix temps i només transfereix als agents les que són contestades.
  • Marcador progressiu per a software de call center: Aquest sistema realitza trucades de manera seqüencial i les transfereix automàticament als agents. A diferència del predictiu, només es fa una trucada per agent disponible.
  • Robot-Call: Aquest sistema llança campanyes automàtiques de trucades massives que reprodueixen missatges pregravats, com, per exemple, per a enquestes.

Garanteix el compliment legal

El nostre software de Call Center inclou la integració amb la Llista Robinson, essencial per a campanyes comercials i de vendes. Això evita contactar amb persones que no desitgen rebre trucades promocionals, mantenint una relació respectuosa amb els clients i evitant sancions.

És important destacar que aquesta integració permet consultar en temps real la Llista Robinson i guarda un certificat electrònic de la consulta, atorgant validesa legal a cada interacció.

Call center
software call center
Call center
Call center

Fàcil instal·lació i posada en marxa

El nostre software de call center és fàcil d’utilitzar per a tots. Tant agents com coordinadors poden accedir al sistema de manera segura a través d’un intuïtiu Panell Web amb el seu login i contrasenya.

A més, ens encarreguem de la instal·lació i el manteniment del software, brindant-te un servei de confiança, professional i de qualitat.

T’acompanyem i assessorem en cada etapa del procés, des de l’assessorament inicial fins a la posada en marxa i la formació. Estem al teu costat en tot moment, ajudant-te a crear campanyes i a familiaritzar-te amb el software de call center.

Sol·licita més informació sobre el software de Call Center i descobreix tot el que t'ofereix